Egy nyári napom

by - augusztus 22, 2018

Sziasztok!


A minap, amikor tervezgettem milyen bejegyzések kerüljenek még fel idén a blogra, eszembe jutott egy újabb jó kis sorozat. Dokumentáltam nektek egy átlagos nyári napomat. Így egy kicsit betekintést nyerhettek, hogy az év legmelegebb hónapjain mit szoktam csinálni, ha itthon vagyok. Ezt a sorozatot évszakonként tervezem megismételni, tartsatok velem.

Reggel

A rögzített nap reggelén egész jó időben keltem, kilenc körül. A reggeli teám után megreggeliztem, majd végigpörgettem az instát, válaszoltam az üzeneteitekre, kommentekre.


Ezután bekapcsoltam a tévét, valami jó műsor után kutatva, de néha tényleg nem tudom, miért is van tv-m, hiszen sosincs benne érdekes. Végül megakadtam az egyik legismertebb csatornánál, ahol épp egy nyomozós történetet adtak. Régen szerettem nézni az ilyen kitalált sztorikat, kikapcsolódásnak tökéletes, így ma is megvártam a végét.

Mindezek közben beszélgettem a legjobb barátnőmmel, aki szólt, hogy találkozzunk a városba. Így gyorsan beágyaztam, felöltöztem végül pedig sminkeltem. Így nyáron nem szeretem (amúgy sem, de ilyenkor főleg) az erős sminkeket, így a napi rutin egy kis korrektorban, szempillaspirálban, szemöldökfestésben és highlighterben ki is múlik. Esetenként még szemhéjfestéket és bronzosítót is használok.




Így tehát összefutottunk Zsuzsival, majd a Fórum felé vettük az irányt. Jó kis vásárlás után úgy döntöttünk kipróbálunk valami új vendéglátó helyet, így a főtéren található Árkád kávézóba ültünk be. Itt nagyon finom limonádét ittunk. Mindezek után egy gömb fagyit ettünk, miközben sétáltunk a téren. Majd a jó kis beszélgetésünk után haza értem.


Egyetlen vásárfiám
Ja igen, és a telefontokomat indulás előtt lecseréltem. 






Ebéd után pedig kezdődhettek az itthoni elfoglaltságaim. E-mailekre válaszoltam, felnéztem molyra, egyszóval gépeztem. Ezután meglátogattam a Nagynénémet, aki a közelünkben lakik.


Eléggé esőre állt az idő, azt hittem jó kis nyári zápornak lehetek szemtanúja, mint az előző napokban, de végül ez elmaradt.

Miután újra haza értem, ismét a blogger énem került előtérbe. Leültem a határidőnaplómmal, megterveztem a bejegyzéseket, posztokat, képeket, később hatkor megnéztem a híradót, miközben a begépeltem jó pár bejegyzést. Később pedig vacsoráztam.

A nap vége felé megcsináltam a napi edzésem, és gépeztem .

A kedd tökéletes lezárása volt a késő estig tartó olvasás.

(Valahol két fejezet között esti rutin is megvolt, természetesen!)

Köszönöm szépen, hogy velem tartottatok ebben a bejegyzésben is, én nagyon élveztem azt a napot, remélem ti is át tudtátok venni egy kicsit a feelingjéből a képek hatására.

Senki ne csüggedjen, hogy röpke két hét és vége a nyárnak. Még sok mindent lehet véghez vinni!

Hamarosan jövök,

Edina

Előző bejegyzésem: Könyvajánló 12



You May Also Like

0 megjegyzés