Tapasztalatok Kylie, Chanel

by - június 28, 2017

Sziasztok!😊

  Ma egy beauty posztot hoztam Nektek! 💋
Egy jó ideje tesztelek már két terméket és gondoltam most megosztom veletek tapasztalataimat.

  💄Az egyik a Chanel Rouge Coco ajakrúzs 07-es árnyalata. Ez az Égérie.
Használata nagyon kellemes és tartós. Mivel, mint mindenkinek így számomra is fontos, hogy egy jó rúzs büszke tulajdonosa legyek. Ne kelljen tíz percenként a mosdóba rohangálni, korrigálni, vagy órákat szöszmötölni reggelente a tükör előtt, mert elkenődik, nem tart.
Biztosíthatlak arról, hogyha ezt használod, ilyen nem kívánatos incidensektől nem kell tartanod. Ez a rúzs árnyékolja és kiemeli az ajkakat így tökéletes megjelenést nyújt. Emellett még hidratál is, állaga krémes, kellemes. Tökéletes, teljes lefedettséget ad könnyű kivitelezésben.  Megjelenése nem túl kirívó, megfelelő a hétköznapokhoz, de mégis elegáns. Szatén, félmatt megjelenésével remek külsőt kölcsönöz.

Kozmetikai minősége valamint eredményessége tőlem megkapta a 10 pontot! A Chanel kínálata fantasztikus, hiszen több mint 25 különböző árnyalatból választhatunk, az egészen nude színektől a vadító vörösekig. Kinek nem egy gyönyörű piros rúzs jut eszébe, ha meghallja a Chanel rúzs kifejezést?


  👀A második termék, melyet szeretnék megismertetni Veletek, a Kylie Magic Thick Slim Mascara. A spirálról már láthattatok egy videót az Instagram oldalamon (https://www.instagram.com/p/BU92wTmF5jh/?taken-by=ktssyedina). Miután posztoltam, sokan kérdeztétek, hogy Kylie-nak mióta vannak szempillaspiráljai.   Nos, én úgy tudom, hogy ez egy limitált kiadású szülinapi kollekció tagja volt (Black Eye Mascara Long Eyelash Charming eyes Cosmetic Gold Birthday Package).  Ezért tündökölhet ilyen kitűnő arany-fekete színben.

A szempillaspirál hatása lenyűgöző. Dúsítja és ápolja is egyben a pillákat. Spirálkeféje akár már az első réteg után tökéletes hatást kelt. Különválasztja a pillákat, nem ragad, könnyen kezelhető. Nem csomósodik, segít hosszabbá tenni a szálakat. Göndörít, vastagon vonja be a szempillákat és kiemeli vele a tekintetet. De ne feledkezzünk meg arról sem, hogy vízálló, ami nagyon jól jön ebben a meleg, csapadékos nyári időszakban.

  A termékeket kedvező áron megtalálhatjátok a www.sminkpalace.hu webáruházban. Ez úton is köszönet Nekik, hogy lehetővé tették számomra e két csodás termék tesztelését.

Hamarosan jövök egy újabb témával.💗

 Edina

Jöjjenek a képek: 


















You May Also Like

0 megjegyzés