Mattra száradó rúzs-Huda Beauty

by - november 18, 2017

Sziasztok!😊

Újra a szépségápolás témával jelentkezem. Jó pár hónapja már, hogy használom a Huda Beauty mattra száradó rúzsát. Ezúttal pedig szeretném veletek megosztani a tapasztalataimat róla. 
Én a Venus-árnyalattal ismerkedtem meg jobban.👄


A legkiválóbb kozmetikai szakértő, Huda Kattan tervezte, dolgozta ki a típust. 
Viselete valóban kényelmes. Antioxidánsokkal és exkluzív komplexummal látták el, amely segít fenntartani az ajkak hidratálását. Nem szárít, törésálló így nincs repedezettség vagy kicserepesedés utána.


💄A könnyed formula egy vékony színű rétegen siklik, amely egyre erősebbé válik, mivel matt, átviteli-mentes kivitelben lenyűgöző fényerővel rendelkezik. Szinte el is lehet felejteni, hogy van valami az ajkadon, alig érezhető. Csak az erőteljes, finom illata emlékeztet rá.

A folyékony rúzsnak tökéletes matt hatása van és elragadó színe remekül pigmentált. Tartós, nem kenődik el. Természetes képet fest a szánkon, akár egy rétegben is szépen fed. Az applikátorral jó dolgozni, könnyen kenhető és bár gyorsan szárad, épp annyi időnk van, hogy még lehet korrigálni. Előkészület nem szükséges hozzá, ajakceruza, kontúrozás nélkül is kiváló.

Extra tartós, csak fokozatosan kopik, hosszabb idő után. Egy kicsit nehéz is lemosni. De azért nem vészes, sminklemosó használatával nyommentesen eltávolítható.

Akár mindennapi viselethez. Tizenhat árnyalata található a piacon, színválasztéka bőséges. A széles színskálán pedig mindenki megtalálja a saját ízléséhez passzoló darabot.
Önmagában vagy kombinálva, de minden alkalomhoz tökéletes színt hoz létre. A Huda Beauty Lip Contour-val összeillesztve páratlan.

"Ezeket azért hoztam létre, mert soha nem találtam olyan folyékony rúzst, amely megfelelne az én igényeimnek. Ez a formula annyira könnyű, hogy úgy érzi, mintha egyáltalán nem viselne semmit, de hosszú ideig tartós árnyalatot biztosít."- mondta feltalálója, Huda Kattan.💌

Huda tippjei a tökéletes hatásért:

  • Az ajkak készítése: A legjobb fedés érdekében távolítsunk el minden felesleges olajt ajkunkról.


(A maximális hatás érdekében a vonalat a Lip Contour segítségével használjuk, és kívülről szájunk közepe felé húzzuk.)

  • Vegyünk fel egy vékony réteget a Liquid Matte-ból a megfelelő árnyalatból.



  • Hagyjunk neki kb. 30 másodpercet amíg megszárad a fokozatosan átlátszó kivitelből.


(A szín megjelenése a bőrszíntől függően változhat.)


Az összes technikát,tippeket megtaláljuk az Instagramon a @HudaBeauty (Ide kattints) és a Youtube csatornáján (hudaheidik). Inspiráljuk egymást a  #HudaBeauty hashteg segítségével.

💄A terméket sok más szuper kellékkel együtt megtalálhatjátok @Julcsi-rendelés (Katt ide) oldalán is.  Nézzetek be hozzá további király cuccokért.




( A rúzst innen is nagyon köszönöm neki, 100%-ig oda vagyok érte. A bejegyzés kizárólag saját véleményt tartalmaz!)

Szép hétvégét! Egy hét múlva újabb témában jelentkezem.
Ne felejtsétek megírni nekem észrevételeiteket, tippeteket valamint bejegyzésötleteiteket is mindig várom.

Edina ♥

Előző bejegyzésem: Könyvajánló-3
Témába vág: Tapasztalatok-Kylie-Chanel






You May Also Like

0 megjegyzés