Hasznos app-ok telefonra

by - november 25, 2017

Sziasztok!👋


Ebben a bejegyzésben a telefonotokra lesz szükségetek. Ugyanis bemutatom nektek azt a 10 leghasznosabb appot, amely mindenkinek a telefonján ott kell hogy legyen!
Az alapvetőbbeket kihagynám úgyhogy ugorjunk is rá a többire.


1) Időkép☀☁☂☃

Ha kíváncsi vagy milyen az idő odakint vagy éppen ott, ahová utazol netán nem tudod mennyire kell melegen öltöznöd, akkor ezt az appot neked találták ki. Élő időjárási térképek, radarképek, viharjelzés, villámtérkép és webkamerák is megtalálhatóak benne. Saját widget-tel is rendelkezik, amelyet elhelyezhetsz a főképernyőn, és azonnali frissítést kapsz az előrejelzésekből. Plusz pont neki, mert be lehet állítani, hogy például reggel értesítés jelenjen meg az aznapi időjárásról.






2) Avast Mobile Security🔐🔌

Az internet világában elengedhetetlen, hogy készülékeink rendelkezzenek vírusírtóval. Ez az app véd minket a vírusoktól és rosszindulatú kódoktól. Hiszen bármikor kattinthatunk akár véletlenül is olyan oldalakra amelyek bizony gyorsan rátelepednek a telefonunkra akár minden adattól megfosztva azt. Rengeteg funkcióval elérhető az Avast: víruskereső motor, hívásblokkoló, app locker, ram-növelés, felesleges tartalmak törlése, webvédelem, Wifi vizsgáló stb.. Ő is kap tőlem egy piros pontot, ugyanis szintén be lehet állítani az ütemezett víruskeresést, amely nem igényeli, hogy mi elindítsuk és felesleges felugró ablakokkal sem jár.



3) Zedge🖼🔊

Ezt az alkalmazást talán kevesebben ismeritek, pedig nagyon hasznos. Egy olyan program, amelyen találhatsz különböző háttérképeket, csengőhangokat, értesítési hangokat sőt majdnem mindent, ami a telefonod személyre szabásához szükséges lehet. Minden egy helyen.





4) Boomerang📹📼

Bár a képkészítéshez hasznos appokról, külön bejegyzésben tervezek beszámolni, a Boomerang-ot mégis ide vettem. Ugyanis a gif- fájlok már eléggé elterjedtek a világban, mindenki ismeri és többnyire szereti is. Vannak viccesek, látványosak és kevésbé érdekesek, de a fontos az, hogy szórakoztatóak. Nos ezt az őrületet kihasználva alkotta meg az Instagram a saját gif-szerkesztő appját. A Boomerang segítségével te is elkészítheted a saját 3mp videódat, amit aztán bármilyen felületen megoszthatsz. (A szokványos gifekkel ellentétben.) Használata rendkívül egyszerű, úgyhogy készítésre fel!
Felvétel indul

És kész


5) Soundhound💿💽

Te jártál már úgy, hogy hallottál egy iszonyat jó zeneszámot a rádióban, de nem tudtad a címét, ugyanis a felkonferálásról lemaradtál? Akkor ez az app kell neked! Ha az előbb említett szituációban vagy, kapd elő a telefonod kapcsold be a Soundhound-ot és ő majd megmondja neked a szám címét. Sok gondolkodással teli időt spórolhatsz meg vele.


És már meg is van a keresett zene


6) Gondolat💬💭

Egy kicsit nyugisabb alkalmazáshoz értünk. Segít, hogy pozitív maradj még a legpesszimistább időszakodban is. Lementheted, megoszthatod vagy csak olvasgathatod. Mindenesetre jót tud tenni a lelkednek, ha egy újabb értesítésben , egy kedves üzenetet találsz.



7) Quizlet🆒

Haladjunk egy kicsit az internet világából a tanulás/iskoláéba. Mindenki tanul valamilyen idegen nyelvet az iskolában, akár többet is. Nade az unalmas szódolgozatokra való készülés ideje már rég lejárt. Ezzel az alkalmazással könnyen és gyorsan tanulhatsz, bárhol. Játékos feladatokkal mélyítheted el a tudásod.
Mappákba rendezheted a szavakat


Lehetőségek

Párosító játék



8) Offline dictionary🆕

Még mindig a tanulásnál maradva ajánlanám nektek az offline dictionary-t. Én nem vagyok egy nagy google-fordító párti, hiszen azért valljuk be, biztosan már mindenkinek okozott meglepetést egy egy fordítása. Ennek kiküszöbölésére van ez az alkalmazás.

Példa1

Példa2


9) Debreceni menetrend (vagy TransIT DKV)🅳🅺🆅

Ez a poszt inkább a debreceniekhez szól. Minden megtalálható rajta, ami a könnyed tömegközlekedést segíti. Valós idejű menetrend, útvonal, információk a megállókról stb. A legjobb, hogy nem igényel állandó internetkapcsolatot.



10) QR droid🆚

A legjobb kód olvasó! További hozzáfűznivaló nem is kell.

És már ki is hozta az oldalt:



+1)  Camscanner📷

Használatával könnyen elérhető a telefonon is a szkenner funkció. Dokumentum, újságcikk, házi feladat, jegyzet bármi, amit akarsz. A scanner a lefotózott anyagot, automatikusan kivágja, feljavítja, és PDF fájlt hoz belőle létre. Segítségével a beszkennelt dokumentum megosztható e-mailben, faxon, kinyomtatható neten vagy feltölthető felhőbe.



Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés, és tudtam pár új applikációt mutatni. 
Ha bármelyik felkeltette az érdeklődésedet, akkor irány a saját áruházad, töltsd le és használd örömmel!😉
Esetleg van olyan app, amelyik számodra nagyon hasznos, de ebbe a listába nem került be? Írd meg kommentbe, hogy a többiek is láthassák! 😙
A bejegyzésben említett alkalmazások


Legyen szép hetetek. A következő bejegyzésben pedig megkezdjük a legszebb ünnepre való készülődést! Bízom benne, hogy akkor is velem leszel! 

Edina❤

Előző bejegyzésem: Mattra-száradó-rúzs-huda-beauty
Témába vág: Amit-fényképezőgép-vásárláshoz-tudni kell

(A bejegyzés NEM tartalmaz szponzorációt!)

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Kedves Edina! Nagyon köszönöm ezeket a tippeket! Igaz, már párat ismertem belőlük, de van olyan is, amit régebben letöröltem és teljesen megfeledkeztem róla. Köszönöm, hogy eszembe juttattad őket! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedved Réka! Nagyon örülök, hogy hasznosnak találtad!😊

      Törlés